Milan Design Market

Nis 30, 2018

April 2018, İsola District, Milano

Milan Design Market, Milano merkezli yaratıcı ajans Blank tarafından 2016 Milano Tasarım Haftasında başlatılan bir proje. Yeni tasarımcıların sergileme ve satış yapacakları bir fiziksel bir mekan ile online satış imkanı sunuyor.

MDM 2018 versiyonuna dört farklı tasarımcının Urban Atölye için tasarladıkları ürünlerle katıldık. Bu ürünlerin ortak özelliği serilerin parçaları olması, hem tekbaşına hem de bir grubun parçası olarak değerlendirilebilen dekoratif ürünler… Melike Altınışık tasarımı Pebble mum ve mumluklar ikili ya da çoklu küme şeklinde düzenlenebiliyor, hem renk hem doku seçenekleri var. Esin Sözen Kalender’in Secret Cube serisi de farklı renk ve desenleri ile birarada konsol ve sehpa üzerlerine stil katan objeler. Şahika Etemoğlu’nun V serisi farklı üfleme cam formlarıyla birarada gruplanabilir tealight anuslu mumlukları. Son olarak MDM’ye Nilüfer Kozikoğlu’ndan kollu vazo Alvaz serisinin en küçük üyesi katıldı.

Milan Design Market is a project launched in 2016 during Milan Design Week by Blank, a creative agency based in Milan.
The idea was very simple: a space where emerging designers and brands could exhibit and sell their creations during Milan Design Week, even with a low budget; a space where they could network and develop new business opportunities.